Skolebigård

Velkommen til sommerens aktiviteter i skolebigården 2020

Der er møde i skolebigården ca. hver 10. dag hele sommeren igennem. På møderne vil der være en gennemgang af hvad der sker i bifamilierne her og nu. Du vil få mulighed for at håndtere bierne under kyndig vejledning af erfarne biavlere. I skolebigården har vi handsker til brug herfor, men tag gerne selv en bidragt med.

Se skolebigårdens beliggenhed på kort skolebigården

Skolebigården 2020 – lige til at printe og hænge på opslagstavlen.

Det er svært at sætte indhold på de enkelte datoer, da udviklingen i bifamilierne er meget afhængig af hvordan sæsonen udvikler sig. Vi vil derfor bestræbe os på at udsende en mail ca. en uges tid før hvert møde og hvis vi kan se at der vil være et aktuelt stykke arbejde, der skal udføres på det kommende møde fx. pakning af kielerkasser til parring af dronninger, lave aflægger / småfamilier og lave vinterleje, vil vi selvfølgelig skrive det.

 

Det er vigtigt, at nybegyndere følger med så meget som muligt, for at få en god fornemmelse for det praktiske arbejde med bierne.

 

Vi hører gerne hvis du har et aktuelt problem, så vi kan prøve at løse det i fællesskab og være behjælpelige med gode råd.